duminică, 9 mai 2010

MINI-TORT DE MIGDALE SI COCOS

Aceasta reteta coresounde zilelor de vitamine

Ingrediente:
o banană
3-4 linguri cu migdale crude
10-15 linguri cu fulgi din nucă de cocos
o lingură cacao
Pregătire:
Banana se pisează cu furculiţa şi se amestecă cu fulgii din nucă de cocos şi cu migdalele mărunţite. Într-un vas cu diametrul mic (cam 10 cm) se pune o folie alimentară. Jumătate din compoziţia cu banană se pune peste folie şi se presează cu degetele. Cealaltă jumătate se amestecă cu o lingură de cacao şi se toarnă peste primul strat. Şi acesta se presează cu degetele după care se trage uşor de folie şi se scoate din vas. Se aşează pe o farfurie şi se decorează cu fulgi de cocoa si feliute de banane.

Reteta editata de catre Happy pe forum oneden.com

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu