miercuri, 5 mai 2010

CIUPERCI UMPLUTE CU TOFU

Aceasta reteta corespunde zilelor de amidon

Ingrediente:
-6 ciuperci mari
-1 legatura ceapa verde
-100 g tofu
-1 rosie frumoasa
-1-2 fire usturoi verde
-1 varf cutit de chimen macinat
-1 lingura ulei de masline
-sare, piper.
Ciupercile se curata, se scoate piciorusul, se spala. Piciorusele se toata marunt si se inabusa in ulei cu ceapa si usturoiul tocate marunt. Se adauga tofu ras pe razatoare mare, chimenul, rosia curatata de coaja si taiata marunt, sare si piper. Se umplu ciupercile cu amestecul, se pun in tava pe hartie de copt unsa cu ulei si se dau la cuptor incins la foc mediu cca 20 minute. 4 la pranz si 2 seara.

Reteta editata de catre Elena Toma pe forum oneden.com

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu