Aceasta reteta corespunde zilelor de amidon
Ingrediente:
400 grame de cartofi
200 grame pesmet
100 grame susan
condimente (boia dulce, boia iute, sare, piper)
ulei de masline
Preparare:
Curatam cartofii, ii taiem in bucati mari si ii fierbem pe jumatate in apa cu sare. Ii punem pe o farfurie si ii stropim cu ulei de masline, condimentam cu sare si piper.
Amestecam pesmetul, boia si susanul. Tavalim bucatile de cartofii prin acest amestec.
Punem intr o tava de cuptor tapetata cu hartie de copt, mai stopim cu un strop de ulei de masline si dam la cutpor pentru aprozimativ 30 de minute.
Reteta editata de catre frumusica_andrea pe forum oneden.com
vineri, 7 mai 2010
Home »
» CARTOFI LA CUPTOR
CARTOFI LA CUPTOR
13:26
No comments
Related Posts:
MAGEADRAAceasta reteta corespunde zilelor de amidonMAGEADRA-100g linte verde (din cea mare)-100g orez cu bob lung-sare, piper-3 linguri ulei de masline-3 cepe-4 cani de supaAm pus lintea la inmuiat in apa calda cam 4 ore. Am pus sup… Read More
LEGUME LA CUPTORAceasta reteta corespunde zilelor de amidonIngrediente:-4-5 cartofi noi-1 morcov-2 felii telina-1 felie gulie-1 ceapa-2 dovlecei mici-2 rosii-1 cana supa-2 linguri ulei de masline-sare, piper-rozmarin, susanCartofii curatat… Read More
SALATA DE FASOLE BOABEAceasta reteta corespunde zilelor de amidonIngrediente:-fasole boabe, fierte-ardei kapia copt, curatat-ceapa rosie cu cozi verzi-masline-sare, piper-ulei de masline-otet de mere-patrunjel verdeFasolea se fierbe, schimband apa… Read More
Snitele de soia cu garnitura de cartofi "prajiti"Aceasta reteta corespunde zilelor de amidonIngrediente:-1 pachet snitele soia-1 lingurita vegeta-mirodenii: boia, piper, usturoi granulat, sare-4 cartofi noi-patrunjel verde-3 linguri ulei de masline.Se fierb 10 minute snit… Read More
GUACAMOLE reteta EleneiAceasta reteta corespunde zilelor de amidonIngrediente:-1-2 avocado copti, daca nu sunt suficient de copti (adica un pic moi la pipaire), se mai lasa cateva zile in prosop de hartie in camara.-1 lamaie, doar zeama-sare, pip… Read More
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu