duminică, 9 mai 2010

Bautura racoritoare din pepene rosu, capsuni si banane

Aceasta reteta corespunde zilelor de vitamine

Ingrediente :

500 gr pulpa de pepene rosu
20 capsuni (aprox 300 gr)
1 banana coapta
1 lingura zahar
1 esenta vanilie

Portii: 5

Preparare
Se curata pulpa pepenelui de samburi si se taie cuburi. Se pune in blender.
Se pun peste el capsunile curatate de codite, banana rupta bucati, zaharul si esenta.
Se adauga 1/2 cana apa foarte rece si se mixeaza bine.
Se serveste cu gheata in pahare ornate cu zahar (treceti gura paharelor prin zeama de lamaie si apoi prin zahar).

Reteta editata de catre alexa_alexa_29 pe forum oneden.com

Un comentariu:

  1. Salut,

    Am intrat pe blog-ul dvs. si ne-a placut foarte mult - aveti retete culinare delicioase YUM!!! YUM!!!
    Ne-am bucura sa va avem in familia Petitchef

    Am fi incantati daca ati dori sa adaugati blog-ul dvs. la http://ro.petitchef.com astfel incat utilizatorii nostri, cat si noi, sa ne putem bucura de retetele dvs.

    Petitchef este un portal frantuzesc bazat pe retete culinare. Cateva mii de blog-uri sunt deja inscrise si beneficiaza de expunere pe Petitchef.

    Pentru a adauga blog-ul dvs. la http://ro.petitchef.com puteti folosi http://ro.petitchef.com/?obj=front&action=site_ajout_form sau puteti merge la http://ro.petitchef.com si dati click pe "Adauga blog-ul tau".

    Toate cele bune,

    Vincent
    Petitchef

    RăspundețiȘtergere