duminică, 9 mai 2010

Mere coapte umplute

Aceasta reteta corespunde zilelor de vitamine

Aveti nevoie de:
- 3 mere
- gem de prune
- zahar vanilat cu scortisoara
- nuci
Indepartam coceanul de la mar, fara insa a-l gauri, apoi pudram interiorul marului cu zahar vanilat cu scortisoara (il gasiti in varianta asta la Kaufland, daca nu, amestecati zahar vanilat cu un praf de scortisoara), umpleti apoi fiecare mar in parte cu gem si puneti deasupra jumatati de miez de nuca. Merele se coc cca 20 de minute la aparatul de gatit cu aburi...
Sunt zemoase, foarte aromate si iti aduc aminte de gustul copilariei. Ce mai, o delicatesa! O reteta pe cat de simpla pe atat de sanatoasa si de efect! Noi am servit si musafirilor si au fost mai mult decat incantati.

Reteta editata de catre frumusica_andrea pe forum oneden.com

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu