duminică, 9 mai 2010

SALATA

Aceasta reteta corespunde zilelor de vitamine

Ingrediente:
3 ciuperci crude (sau din conservă)
1 roşie
1 castravete
2 ardei coloraţi diferit
măsline verzi
măsline negre
salată verde
ceapă roşie
mărar
ulei de floarea soarelui
sare (preferabil de mare)
oţet

Pregătire:
Ciupercile, castravetele, ardeii, măslinele, salata verde şi ceapa se amestecă uşor într-un bol mare. Ciupercile crude se taie felii (sau se lasă întregi şi se frig puţin pe grill sau într-o tigaie de teflon), castravetele se taie cuburi, ceapa roşie şi ardeii se taie rondele. Se adaugă uleiul, oţetul şi sarea după gust. Roşia se aşează la sfârşit, deasupra salatei, tăiată în două jumătăţi, fiecare dintre acestea fiind feliate fin. Se presară verdeaţă.
Merge perfect ca garnitura la carne sau branza sau oua in ziua de proteine, poate fi folosita ca salata la mancarica din ziua de amidonuri sau daca excludeti uleiul si otetul o puteti manca chiar in ziua de vitamine.

Reteta editata de catre Happy pe forum oneden.com

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu