Aceasta reteta corespunde zilelor de amidon
Ingrediente:
400 g fasole uscata,
250 g mazare congelata,
200 g ciuperci,
200 g orez cu bobul lung,
1 ardei verde, 1 ceapa mare,
1 capatana de usturoi,
1 lingurita de maghiran,
1/2 lingurita de piper macinat,
1/2 lingurita de sare.
Fasolea se pune la inmuiat in apa cu cateva ore inainte, dupa care se pune la fiert. S-ar putea sa dureze ceva ... Daca aveti, este bine sa folositi o oala sub presiune, in care fasolea va fierbe mult mai repede.
Puteti sa va apucati de preparat restul ingredientelor. Tocati ceapa, ardeiul si usturoiul si taiati ciupercile felii subtiri.
Le puneti pe toate in putin ulei incins.
Reteta editata de catre alexa_alexa_29 pe forum oneden.com
vineri, 7 mai 2010
Home »
» Fasole cu Orez si Ciuperci la Oala sub Presiune
Fasole cu Orez si Ciuperci la Oala sub Presiune
23:42
No comments
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu