sâmbătă, 8 mai 2010

Ardei umpluti cu ciuperci

Aceasta reteta corespunde zilelor de amidon

Ingrediente pentru 6 portii:
12 ardei grasi
300 g ciuperci
90 g orez
60 g unt
30 ml ulei
60 g ceapa
90 ml sos de rosii
verdeata
sare
Preparare:
Se spala ardeii, se taie o fasie pe lungime si se scot semintele.
Se curata ciupercile, se spala bine, se taie marunt si se inabusa in ulei.
Separat, se toaca ceapa marunt si se fierbe in putina apa, care la sfarsit se scurge si se arunca, iar ceapa se amesteca cu ciupercile si cu orezul fiert si el separat.
Se sareaza dupa gust, se amesteca bine si, aceasta compozitie, se umplu ardeii. Se pun intr-o cratita, deasupra se taorna sos derosii si unt.
Se acopera cratita si se introduce la cuptor 40 de minute. Se servesc calzi, presarati cu verdeata tocata.

Reteta editata de catre alexa_alexa_29 pe forum oneden.com

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu