vineri, 7 mai 2010

Spanac cu Orez

Aceasta reteta corespunde zilelor de amidon

Ingrediente pentru 2 portii:
1 kg de spanac (nu va lasati impresionati de volumul spanacului crud, va ramane mult mai putin dupa ce il fierbeti),
100 g orez,
2 cepe,
1 capatana de usturoi,
50 g ulei.

Mai intai punei orezul la inmuiat in apa rece si va apucati de curatati spanacul, dupa care il opariti 4-5 minute in apa fiarta. Il surgeti si il lasati sa se raceasca, apoi il tocati marunt.
Incingeti uleiul si inabusiti ceapa 2-3 minute, dupa care adaugati spanacul tocat, orezul si acoperiti cu apa. Lasati totul la fiert 15-20 minute sau pana cand se fierbe orezul, dupa care adaugati usturoiul si luati de pe foc.

Reteta editata de catre alexa_alexa_29 pe forum oneden.com

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu