vineri, 7 mai 2010

SALATA DE FASOLE BOABE

Aceasta reteta corespunde zilelor de amidon

Ingrediente:
-fasole boabe, fierte
-ardei kapia copt, curatat
-ceapa rosie cu cozi verzi
-masline
-sare, piper
-ulei de masline
-otet de mere
-patrunjel verde

Fasolea se fierbe, schimband apa de cel putin doua ori, in ultima se pune o crenguta de cimbru, care se va inlatura. Se lasa sa se raceasca. Se toaca ceapa fideluta, patrunjelul marunt, cozile verzi de la ceapa fideluta. Se pune in castron intai o parte din legumele tocate, fasolea, sare, piper, restul de legume, masline, uleiul, otetul si se amesteca usor. Se decoreaza cu masline, verdeata si eu am mai pus cateva feliute de rosii portocalii. Se acopera cu folie si se lasa la frigider 30 de minute inainte de a fi consumata ca sa se amestece gusturile.


Reteta editata de catre Elena Toma pe forum oneden.com si pe Bucataria Elenei

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu