marți, 4 mai 2010

Frigarui la gratar



Aceasta reteta corespunde zilelor de proteine
Ingrediente:
2 pulpe de pui dezosate
2 rosii
1 ardei
o ceapa mare
100 gr bacon
50 gr slanina

Se taie pulpele, ardeii, rosiile si ceapa in bucatele potrivite, iar baconul si slanina in feliute subtirele dupa care se infig pe betele de frigarui alternand carnea cu legumele in aceeasi ordine pana la capatul betelor.
Se condimenteaza frigaruile dupa gust cu sare si piper dupa care se pun pe gratar si se intorc de cate ori este necesar pana cand sunt bine rumenite pe toate partile.
Daca nu e voie la regim slanina o dam deoparte dar se pune oricum pe bete pt aroma.

Sfat: Pt un plus de gust alaturati ceapa si ardeiul de o parte si cealalta a feliilor de slanina

Reteta editata de catre klooly pe forum oneden.com

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu