marți, 4 mai 2010

Frigarui la gratar



Aceasta reteta corespunde zilelor de proteine
Ingrediente:
2 pulpe de pui dezosate
2 rosii
1 ardei
o ceapa mare
100 gr bacon
50 gr slanina

Se taie pulpele, ardeii, rosiile si ceapa in bucatele potrivite, iar baconul si slanina in feliute subtirele dupa care se infig pe betele de frigarui alternand carnea cu legumele in aceeasi ordine pana la capatul betelor.
Se condimenteaza frigaruile dupa gust cu sare si piper dupa care se pun pe gratar si se intorc de cate ori este necesar pana cand sunt bine rumenite pe toate partile.
Daca nu e voie la regim slanina o dam deoparte dar se pune oricum pe bete pt aroma.

Sfat: Pt un plus de gust alaturati ceapa si ardeiul de o parte si cealalta a feliilor de slanina

Reteta editata de catre klooly pe forum oneden.com

Related Posts:

  • CIUPERCI UMPLUTE LA CUPTORAceasta reteta corespunde zilelor de proteineIngrediente:-6 ciuperci mari-1 ceapa-2 fire de usturoi verde-sare, piper negru proaspat macinat-patrunjel verde-6 felii cascaval (de preferat emmentaler)-2 linguri ulei de masline… Read More
  • BRANZA MARINATAAceasta reteta corespunde zilelor de proteineIngrediente:-300 g cas proaspat, de provenienta cunoscuta-sare-cimbru,-2-3 fire de usturoi verde-50 ml ulei de maslineCasul se taie felii de 1 cm grosime si apoi un cuburi de 1x1 … Read More
  • PUI PICANTAceasta reteta corespunde zilelor de proteineIngrediente:-1 piept de pui-2 cepe-2 ardei grasi (1 galben si 1 rosu)-2 tije de telina Apio-boia dulce-piper de cayene macinat-sare, piper-1 cutie de rosii decojite si tocate-3 li… Read More
  • SHAKSHUKAAceasta reteta corespunde zilelor de proteineIngrediente:-2 cepe rosii potrivite-sare, piper negru, piper de Cayenne-ardei iute-ardei gras rosu si galben-4 rosii frumusele-2 oua-verdeata de ornat2 linguri ulei de maslineSe t… Read More
  • PANGASIUS LA CUPTORAceasta reteta corespunde zilelor de proteine-500g pangasius decongelat la temperatura camerei-1 ardei gras-1 lamaie-marar si patrunjel verde-sare, piper macinat si boabe, 2 foi de dafin-2 linguri ulei de uns tava + 1 lingur… Read More

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu