sâmbătă, 8 mai 2010

Mazăre cu spanac

Aceasta reteta corespunde zilelor de amidon

Ingrediente pt 4 porţii:
preparare 8 min.
2 cutii de mazăre (480 g masă
scursă, în total)
1 lingură de pastă Tahini de
susan (vezi mai jos)
50 g spanac frunze, fără tulpină
2 linguri de suc de lămâie
4 căţei de usturoi
sare
ulei de măsline

Puneţi mazărea scursă în vasul pentru tocat al blenderului, adăugaţi 8 linguri de
zeamă, 4 linguri de ulei de măsline, căţeii de usturoi , pasta Tahini şi frunzele de spanac.
Tocaţi conţinutul la viteză medie, astfel încât spanacul să fi e tocat în bucăţi mici.
Dacă este necesar, mai adăugaţi o lingură de zeamă. Adăugaţi sare şi suc de lămâie
după gust. Puteţi servi această pastă într-un bol, stropită cu ulei sau pe lipie caldă.
Truc: Pasta de susan Tahini poate fi cumpărată din orice magazin de nutriţie sănătoasă
sau cu produse bio. Aceasta dă cremei un gust extraordinar şi poate fi păstrată
în frigider pentru mult timp.

Reteta editata de catre frumusica_andrea pe forum oneden.com

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu