sâmbătă, 8 mai 2010

FURSECURI FRAGEDE

Aceasta reteta corespunde zilelor de carbohidrati seara

Ingrediente:

4 oua
250g zahar
250ml ulei de floarea soarelui
450g faina
1fiola de esenta de vanilie
bilute colorate
1lingura de cacao

Se sparg cele 4 oua intr-un castron si se mixeaza bine cu zaharul(2-3minute),apoi se adauga uleiul putin cate putin dupa care faina (incepem sa mestecam cu o lingura de lemn),iar la sfarsit adaugam fiola de esenta de vanilie,impartim copozitia in 2 o parte o amestecam cu cacao.Se obtine o pasta pe care o punem intr-o punga rezistenta sau intr-un spritz,punem hartie de copt in tava dupa care punem compozitie din punga gramajoare cu o distanta bunicica intre ele pentru ca se intind,apoi presaram pe deasupra bilut colorate.Incingem cuptorul si le bagam pentru 10 minute se verifica din cand in cand pentru ca sunt gata foarte repede.Sunt foarte gustoase si foarte moi!

Fursecuri fragede cu si fara cacao






Reteta editata de catre adamihaela pe forum oneden.com

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu