vineri, 7 mai 2010

LEGUME LA CUPTOR

Aceasta reteta corespunde zilelor de amidon


Ingrediente:
-4-5 cartofi noi
-1 morcov
-2 felii telina
-1 felie gulie
-1 ceapa
-2 dovlecei mici
-2 rosii
-1 cana supa
-2 linguri ulei de masline
-sare, piper
-rozmarin, susan
Cartofii curatati, taiati jumatati, morcovul feliat, telina taiata betisoare si gulia feliata se pun la abur sa fiarba circa 10 minute. Intre timp ceapa se taie rondele si dovleceii felii subtiri,



se presoara cu piper si se fac pe gratar cate 2-3 minute pe fiecare parte.



Se pun in vas cartofii feliati, se adauga celelalte legume fierte, se sareaza si se pipereaza dupa gust.



Se adauga ceapa si feliile de dovlecei taiate in 4, se pune rozmarin, se adauga feliile de rosii si susanul, uleiul de masline si supa.


Se acopera cu folie de aluminiu si se da la cuptor pentru circa 20 minute.

Reteta editata de catre Elena Toma pe forum oneden.com si pe Bucataria Elenei

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu