luni, 3 mai 2010

Varza de Bruxelles in sos de rosii

Aceasta reteta corespunde zilelor de proteine

Ingrediente:

500 g varza de Bruxelles taiata fideluta;
2 rosii taiate marunt;
5 linguri susan;
3 linguri seminte de floarea-soarelui.

Sosul:

3 rosii mari;
3 linguri iaurt;
1/2 lingurita suc proaspat de lamaie;
1/2 ceapa;
1 praf de sare de mare;
cateva picaturi de miere;
cimbru.

Mod de preparare:

1. Intr-un castron, se amesteca varza de Bruxelles impreuna cu rosiile taiate, susanul si semintele de floarea-soarelui.

2. Separat, se pregateste sosul, cu ajutorul unui mixer, care se toarna peste compozitia preparata mai sus si se amesteca usor. Se serveste imediat.

Reteta editata de catre Niko pe forum oneden.com

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu