marți, 4 mai 2010

ZDRENTE DE VITEL CU CIUPERCI DE PADURE



Aceasta reteta corespunde zilelor de proteine


Ingrediente:
ulei masline
2 catei usturoi
500 gr carne de vitel frageda (pulpa) taiata in felii subtiri
2-3 lg otet balsamic
500 gr ciuperci de padure(hribi,rosioare,ghebe etc)
piper
sare
patrunjel frunze


Mod de preparare:

Se spala ciupercile si se pun in tigaie impreuna cu uleiul si usturoiul(in camasa).Se coc la foc scazut ,ciupercile la inceput vor lasa apa daca scade adaugam pana la coptura cand se ia capacul si se lasa sa scada pana ramane putina zeama ca un sos.Separat se iau feliile de carne de vitel(atentie sa fie foarte subtiri) si se taie in fasii sau se szdrentuiesc cu mana.Se pun intr-o tigaie separata cu un pic de ulei ,apa si piper.Spre sfarsitul coacerii se stropesc cu otetul balsamic indoit cu apa si se sareaza.Apoi se unesc cu ciupercile si se presara deasupra patrunjel frunze maruntit .Pofta buna!

Reteta editata de catre Perla pe forum oneden.com

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu