sâmbătă, 8 mai 2010

Cartofi picanti

Aceasta reteta corespunde zilelor de amidon

Cartofii sunt foarte aromati, dar si foarte picanti.Eu i'am servit cu muraturi la butoi

Ingrediente

4 cartofi potriviti (cca 700 gr)
1 lingura pasta de ardei iute (harissa )
1 lingura ulei masline
2 linguri rase seminte susan
1/2 lingurita sare

Portii: 2

Preparare
Cartofii curatati de coaja se taie cuburi potrivite.
Se amesteca cu restul ingredientelor si se aseaza intr'o tava, pe un singur strat.
Turnam cca 100 ml apa, pe marginea tavii sa nu "spalam" condimentele de pe cartofi, acoperim tava cu folie de aluminiu si dam la cuptor la 200C pentru 30 minute.
Scoatem folia si mai lasam cca 15- 20 minute la cuptor, si nu uitam sa amestecam o data usor ca sa nu se prinda cartofii de tava. Servim imediat.

reteta editata de catre alexa_alexa_29 pe forum oneden.com

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu