joi, 29 aprilie 2010

VINETE CU BRANZA FETA SI BUSUIOC

Aceasta reteta corespunde zilelor de proteine

Ingrediente:

4 vinete de marime medie
6 linguri brinza feta (tipul tare , taiate cuburi)
4 catei de usturoi, zdrobiti
2 linguri ulei de masline
1 lingura busuioc
(4 portii)

Mod de preparare:
Se coc bine vinetele pe ambele parti. Se ia un cutit ascutit si se despica vinetele in lung ca sa se lase sa se scurga zeama. Se amesteca intr-un castron cuburile de brinza feta, busuiocul, usturoiul si uleiul de masline.
Se umplu vinetele cu umplutura din castron, se inchid si se pun pe gratarul cuptorului, lasindu-se 10 min sau pina se topeste brinza feta. Se servesc deschise (desfacute)de indata ce sunt scoase din cuptor.

Reteta editata de catre frumusica_andrea pe forum oneden.com

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu