joi, 29 aprilie 2010

PUI CU MASLINE NEGRE SI LEGUME

Aceasta reteta corespunde zilelor de proteine

Ingrediente:
2 pulpe
3 rosii
un dovlecel mic
o vanata mica
o ceapa
un ardei
masline negre
sare
piper
un catel usturoi
2 linguri ulei masline
jumatate pahar vin alb
Incepem cu spalat si "dezpielitatul" pulpelor, dupa care le taiem in doua. Intr-o tava punem uleiul si adaugam pulpele, apoi ceapa taiata fidelute, maslinele, ardeiul taiat bastonase, rosiile spalate si taiate feliute, dovlecelul si vanata taiate bucatele . Aruncam in tava si usturoiul, saram, piperam si imbatam carnita.
Acoperim frumos cu o folie de aluminiu si bagam la cuptor la 200 de grade pentru circa o ora. Prima jumatate de ora lasam acoperit, dupa care lasam fara ca sa scada suculetul si sa se rumeneasca foarte putin carnita. Atentie, mai urmariti sa nu scada suculetul tot din tava.

Reteta editata de catre Happy pe forum oneden.com

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu