joi, 29 aprilie 2010

Ciuperci umplute cu tofu

Aceasta reteta corespunde zilelor de proteine

Ingrediente
16 ciuperci mari;
1 legatura de ceapa mare;
200 gr tofu;
3 rosii;
3-4 fire usturoi verde;
1 lingurita rasa de chimen macinat;
50 ml ulei;
sare;
piper;

Mod de preparare
1. se spala ciuperciule, se tau piciorusele si se toaca marunt
2. piciorusele taiate marunt se calesc impreuna cu ceapa si usturoiul tocate marunt
3. se adauga toful dat rpin rasatoarea mare, chimenul, rosiile oparite (curatate de coaja) si taiate in cubulete. se pune sarea si piperul dupa gust si se umplu ciupercile
4. se pun intr-o tava adaca si se pune la cuptorul incins
5. se coc ciupercile la foc potrivit aproximativ 20 minute

Reteta editata de catre IrinucaR pe forum oneden.com

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu