joi, 29 aprilie 2010

Saramura de pui

Aceasta reteta corespunde zilelor de proteine

INGREDIENTE

3 pulpe de pui
condimente pentru carne de pui
1- ardei verde iute
1 legatura de patrunjel proaspat
3- catei de usturoi
o lingura ulei de masline
aproximativ 100 ml apa fierbinte
delicat sau sare si piper

MOD DE PREPARARE

Se condimenteaza pulpele, se pun pe gratar si se frig.

Separat se toaca marunt usturoiul, patrunjelul, ardeii. Toate aceste ingrediente se amesteca cu o lingura de ulei de masline si se presara printre pulpele de pui gata preparate.

Apoi se pun intr-o oala, peste ele se toarna apa in care s-a dizolvat sarea si eventual a fost adaugat piperul macinat si se dau intr-un clocot.

Se acopera totul cu un capac pentru 5-10 minute.

Reteta editata de catre alexa_alexa_29 pe forum onden.com

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu