joi, 29 aprilie 2010

Saramura de pui

Aceasta reteta corespunde zilelor de proteine

INGREDIENTE

3 pulpe de pui
condimente pentru carne de pui
1- ardei verde iute
1 legatura de patrunjel proaspat
3- catei de usturoi
o lingura ulei de masline
aproximativ 100 ml apa fierbinte
delicat sau sare si piper

MOD DE PREPARARE

Se condimenteaza pulpele, se pun pe gratar si se frig.

Separat se toaca marunt usturoiul, patrunjelul, ardeii. Toate aceste ingrediente se amesteca cu o lingura de ulei de masline si se presara printre pulpele de pui gata preparate.

Apoi se pun intr-o oala, peste ele se toarna apa in care s-a dizolvat sarea si eventual a fost adaugat piperul macinat si se dau intr-un clocot.

Se acopera totul cu un capac pentru 5-10 minute.

Reteta editata de catre alexa_alexa_29 pe forum onden.com

Related Posts:

  • LASAGNA CU CIUPERCIAceasta reteta corespunde zilelor de carbohidratiIngrediente pentru foi: - 500 g faina - sare - apa calda - 2 linguri ulei de … Read More
  • Chiftelute de linte cu sos de rosiiAceasta reteta corespunde zilelor de amidonSe poate inlocui lintea cu soia granule daca va place mai mult asa...ies la fel de bune ;)Ingrediente:Pentru chiftele:130 gr linte verde2-3 fire ceapă verde3-4 căţei usturoi2-3 lin… Read More
  • ARDEI UMPLUTI CU OREZAceasta reteta corespunde zilelor de amidonIngrediente:- 4ardei mari-2cepe-1-2 morcovi-1 legatura de marar-1 legatura patrunjel-300 ml suc de rosii-sare-piper-busuioc-4-5 linguri ulei de masline-1 cana de orez1)Se curata si… Read More
  • Drob de naut umplut cu dovlecelAceasta reteta corespunde zilelor de amidonIngrediente:400 gr năut100 gr linte roşie200 gr dovlecei (2 dovlecei mai subţiri)150 gr ceapă verde150 gr usturoi verde60 gr mărar50 gr pătrunjel50 gr făinăsare, piper2-3 linguri u… Read More
  • Prajitura cremoasa de postAceasta reteta corespunde zilelor de carbohidratiIngrediente:400 g faina,400 ml apa,200 g zahar,100 ml ulei, 50 gr stafide,o cana nuca macinata, un borcan (400 g) gem de prune sau caise, o lingurita bicarbonat, zeama de la o… Read More

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu