joi, 29 aprilie 2010

PLACHIE DE CRAP

Aceasta reteta corespunde zilelor de proteine

Ne trebuie:
700 g crap
5-6 cepe mari
100 ml vin alb
o cutie mare de rosii in bulion
(sau 5-6 rosii proaspete mari)
ulei
sare, piper (boabe)
2 foi dafin
1 lingura de bulion
patrunjel proaspat

Cum se face:
Taiem ceapa solzisori si o punem la calit in ulei, la foc mic.
Cand devine sticloasa punem ceapa intr-o tava, desupra punem crapul taiat bucati.
Punem sare, piper boabe.
Se taie rosiile felii si se pun si ele in tava (eu am pus o cutie mare cu rosii in bulion), bulionul,
foile de dafin, turnam si vinul peste si dam la cuptor pt cca o ora.
Cand e gata, se pune patrunjelul .
Este o nebunie de plachie, trebuie incercata...

Reteta editata de catre Happy pe forum oneden.com

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu