marți, 25 noiembrie 2008

Crema de branza dulce si branza sarata

Aceasta reteta corespunde zilelor de proteine

O alta delicatete facuta de bunica cand am fost mica era crema de branza ... acesta se face din doua feluri de branza ... dulce si sarata ... vai ce buna era si asta ... si pt ca azi m-a apucat melancolia ...

Ingrediente :
- 400 g branza de vaci dulce
- 400 g branza de burduf
- 50 g margarina rama cub
- boia
- patrunjel
- marar
- o ceapa mai mica si tocata marunt
- o lingurita jumate de chimin


Ingredientele de mai sus se mixeaza cu mixerul ...


si gataaaaaaa ...



Pofta mare

Reteta publicata pe Tunde's Blog

Related Posts:

  • Varza de Bruxelles in sos de rosiiAceasta reteta corespunde zilelor de proteineIngrediente:500 g varza de Bruxelles taiata fideluta;2 rosii taiate marunt;5 linguri susan;3 linguri seminte de floarea-soarelui.Sosul:3 rosii mari;3 linguri iaurt;1/2 lingurita s… Read More
  • Mancarica cu ciuperci si ardei grasAceasta reteta corespunde zilelor de proteineIngrediente:800 g ciuperci (de preferinta proaspete si nu din conserva, caci sunt mai gustoase)80 ml ulei2 linguri de pasta de tomate2 cepe mai micute4-5 catei de usturoi2 ardei g… Read More
  • RULADA DE CURCAN CU PUIAceasta reteta corespunde zilelor de proteineIngrediente:-file de curcan, batut bine intre 2 folii transparente, dar asa ca la box, marunt si bine-carne tocata din piept de pui-mirodenii-1 felie de paine intermediara inmuiat… Read More
  • Salata greceasca cu tofuAceasta reteta corespunde zilelor de proteineIngrediente si cantitati:450 g tofu ferm1/3 cana ulei de masline1/3 cana otet de vin1 lingura busuioc1/2 lingurita piper negru macinat1 lingurita oregano1 lingurita sare2 rosii mic… Read More
  • Frigarui de pui cu legume gratinate sau fierte la aburAceasta reteta corespunde zilelor de proteineIngrediente:-1 piept de pui-zeama de la 1/2 lamaie-o bucatica de ghimbir proaspat-sare, piper, boia-100 ml vin sec alb-1 lingurita amidon-1 albus de ou batut-1 lingura ulei de mas… Read More

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu