![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEirZmxrrs_s7OTCP7cso6Ki3zNkdugTj2VBBWNQMGTb7uOVyll8CCq2UkETt8U0hQyG8y2mNBKavyanEbx5EV3hwC-yIFJs0TdnQktNdSWiVPm_SJ4Q5yOdBQCYJncz1jF7DJBwznmKd9HT/s320/23j6deq.jpg)
Aceasta reteta corespunde zilelor de proteine
un pui, taiat in jumatati - se da cu sare si se lasa cel putin 12 ore ( 24 e si mai bine) la frigider.
inainte de a aseza puiul in vas se mai adauga boabe de mustar zdrobite, boia de ardei, piper, rozmarin, cimbru.
in vasul acesta de lut nu trebuie adaugat nici o picatura de apa sau ulei, puiul se face in sucul propriu.
se pune capacul si se de la cuptorul preincalzit cca o ora sau daca nu e preincalzit, cam 1 ora si 15 min.
Reteta editata de catre sandutza pe forum oneden.com
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu